استارتاپ انارستان: تیم برگزیده رویداد ملی سدرا

موفقیت استارتاپ انارستان در رویداد ملی سدرا؛ نماینده ایلسا به جمع تیم‌های منتخب پیوست

 

به نقل از خانه خلاق و نوآوری ایلسا، سه استارتاپ انارستان، «سلامت تی‌وی» و «شارمینیا» به نمایندگی از این مرکز در رویداد ملی سدرا در استان سمنان حضور یافتند. در این میان، استارتاپ انارستان موفق به کسب عنوان تیم برگزیده این رویداد ملی شد.

رویداد علمی و فناورانه سدرا با محوریت صنایع خلاق و فرهنگی، از ۲۸ تا ۳۰ مهرماه در سمنان برگزار شد و طی آن بیش از ۵۰۰ ایده فناورانه در مسیر شش‌ماهه داوری و شتابدهی مورد ارزیابی قرار گرفت. در نهایت، ۲۰ تیم برتر از میان شرکت‌کنندگان برگزیده شدند که مجموعاً بیش از ۲ میلیارد تومان حمایت مالی بلاعوض به آنان تخصیص یافت؛ حمایتی که به گفته دکتر رحمانی، کارگزار کشوری طرح امام صادق (ع)، در صورت تحقق شاخص‌های عملکردی می‌تواند تا سقف 2 میلیارد تومان نیز افزایش یابد.

 

استارتاپ انارستان به بنیان‌گذاری حسین نوروزی، با ایده‌ای نوآورانه در حوزه‌ی دستیار هوشمند سلامت فردی مبتنی بر طب سنتی توانست توجه داوران را جلب کرده و در فهرست تیم‌های منتخب قرار گیرد.

 

دکتر گلرو در مراسم اختتامیه با تأکید بر رویکرد مسئله‌محور این رویداد گفت:

«سدرا، نقطه آغاز زیست‌بومی است که می‌تواند با تکیه بر دانش‌بنیان‌ها و خلاقیت فناورانه، برای چالش‌های کشور راه‌حل‌های نوآورانه خلق کند.»

 

فرمانده سپاه قائم آل‌محمد (عج) استان سمنان نیز در توصیف این رویداد افزود:

«سدرا تولد یک ارتش قدرتمند از جوانان خلاق و متعهدی است که سلاح‌شان فکر، هنر و فناوری است.»

 

در همین رابطه، حسین نوروزی، بنیان‌گذار انارستان، اظهار کرد:

«این موفقیت را حاصل همکاری یک تیم خلاق، نگاه مسئله‌محور ایلسا و حمایت از ایده‌های بومی می‌دانیم؛ راهی که تازه آغاز شده و انارستان آن را با ایمان به اثرگذاری اجتماعی ادامه خواهد داد.»

استارتاپ های ایلسا

تقدیر از استارتاپ انارستان در اختتامیه رویداد سدرا

رویداد ملی سدرا با همکاری بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان سمنان و شتاب‌دهنده فانوس برگزار شد و محورهایی همچون هوش مصنوعی در علوم انسانی، واقعیت افزوده، بازی‌های رایانه‌ای، نوآوری اجتماعی، طراحی، مد و پوشش ایرانی، آموزش، تبلیغات و صنایع فرهنگی را در بر داشت.

 

خانه خلاق و نوآوری ایلسا با هدف توانمندسازی استارتاپ‌های خلاق و فرهنگی، ضمن حمایت از تیم‌های حاضر، اعلام کرد حضور موفق تیم‌هایش در رویداد سدرا، گامی در جهت گسترش زیست‌بوم نوآوری و خلاقیت در کشور خواهد بود.

https://ilsagroup.ir/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *